Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år, skal på fest og vil ikke bli full, men vil drikke for å merke noe, og hun vil ikke bli klein fordi hun ikke kjenner noen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1)hei, jeg er en jente som skal i bursdag nå til helgen. Jeg og en vennine er invitert. Alle der skal drikke, men problemet er at jeg og venninen min kjenner INGEN. Så for å lette litt på stemningen har vi tenkt til å drikke vi også. Sist gang vi drakk så drakk vi en smirnoff ice hver og en cider hver. Men vi vil liksom ha litt mer. Følte ikke så mye sist. Hva burde vi drikke for å lette på steminingen? Vi vil ikke bli fulle elns. 2) Jeg har blitt invitert på fest nå i april. Det er en stor fest og alle som er der har drukket før. Vennina mi har også drukket masse før. Men det har ikke jeg. Vennina mi foreslo at vi kunne drikke sprit. Tåler jeg da veldig lite av dette? Jeg er 164 og veier ca 54 kg. Hvis jeg f.eks tar 2 shots sprit og en smirnoff ice. Vil jeg kjenne noe da? JEg vil ikke bli full, men vil liksom kjenne noe. For hvis ikke blir det kleint siden jeg kjenner ingen der heller. Plis svar fort

SVAR

Besvart 14.03.2015 14:02:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol uten å være 18 år

Jeg er en gutt på snart 17 år. I påsken skal jeg på hyttetur, og har tenkt å drikke alkohol. Men det er en ting jeg lurer på. Hva skjer hvis jeg blir tatt for å kjøpe øl?

 

Les mer
account_circle