Hopp til hovedinnholdet

Tenk om han ikke er like forelska i meg lenger! Og nå som jeg er så utrolig forelska i han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 17 som har en kjæreste på samme alder. Vi har et avstandsforhold, han bor mange timer unna meg. Vi har vært sammen i snart et halvt år. De første månedene sendte han masse koselige meldinger til meg, og han ringte meg mange ganger daglig, og vi snakket gjerne i 1-2 timer hver dag. Jeg elsket all oppmerksomheten jeg fikk fra han og var glad og lykkelig hele tiden. Jeg var jo forelsket i han jeg også, men han var mere i meg. Men jeg kjente at jeg ble mer og mer forelsket i han, og før sommeren kom hadde jeg plutselig fått utrolig sterke følelser for han. Vi var sammen hele sommerferien, og dro hver til vårt da skolen startet. Problemet nå er at han er ikke sånn han var før.. Han ringer meg ikke så ofte lenger, og sender nesten ingen koselige meldinger. Dette er veldig uvant for meg, for jeg er jo så vant til at han ringer meg hele tiden! Jeg føler at det er JEG som er stupforelska i han nå, at er det JEG som vil ringe og snakke med han hele tiden. Jeg blir så utrolig trist! Han sier jo at han elsker meg over alt på jord på telefonen, at han er veldig forelska i meg,og at jeg betyr alt for han. Jeg vet jo at han mener det, men allikevel er jeg livredd for at han er lei meg og ikke vil snakke med meg lenger. Jeg mener det at når man er i et avstandsforhold, og bor så mange timer unna som det vi gjør, så er det utrolig viktig og snakke sammen ofte hver dag.. Nå er jeg bare redd han er lei meg! Tenk om han er det?? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre..
Hvorfor er han blitt sånn, at han gir meg mindre oppmerksomhet enn før? Tenk om han ikke er like forelska i meg lenger! Og nå som jeg er så utrolig forelska i han.
Hva må jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.08.2008 12:48:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle