Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 15 år som har et krisetilfelle. Hadde sex med ei nydelig jente bare to dager etter at bestekameraten min også hadde gjort det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! Jeg trenger hjelp!!!

Jeg er en gutt på 15 år som har et krisetilfelle.

For seks dager siden hadde jeg sex med ei nydelig jente i klassen. Problemt er at jeg hadde sex med henne bare to dager etter at den beste kameraten min også hadde gjort det! Men det viste da ikke jeg, jeg hadde vært storm forelske i henne i kanskje i 5-6 månder. Hun hadde ikke sagt noe om det heller(at hun hadde hatt sex med kammeraten min)! Jeg fikk vite det av kammeraten min (han som hadde sex med henne), saken var at han skrøyt av at han hadde hatt sex med henne. Jeg ble så overasket at jeg røpet at jeg også hadde hatt det. Nå beskyller vi hverandre for å ha ødelagt forholdet til henne.

Hva skal jeg gjøre?

Trenger svar raskt!!!

Med vennelig hilsen gutt 15 år

SVAR

Besvart 06.10.2008 20:09:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Novelle: "Venner, uvenner og kjærester"

Jeg tramper opp den lange trappen til soverommet mitt. 20 trappetrinn er det. I en fart får jeg smelt igjen døren etter meg. Hele huset rister. Det rister som om et F-16 fly skulle ha sust 1m over huset. Det var sinnet mitt som var braket løst. Sinnet mitt var som en tornado. En ustoppelig tornado.

Innlegget er skrevet av Othilia

 

Les mer
account_circle