Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror at jeg har all slags sykdom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en veldig paranoid person som tror at jeg har all slags sykdom. Jeg har aldri hatt herpes utbrudd eller jeg vet ikke hvordan det er! Men jec klør noen ganger der nede, og har jeg kviser på rumpen og på underlivet når jeg barberer meg, men jeg blir så engstelig. Men som oftest klør jeg ved åpningen til underlivet. Men ikke sånn heftig. Men merker man at man har herpes og jeg har kjæreste men han har ikke det, og før han så har jeg ikke klødd eller noe. Jeg lurer bare om man virkelig vet at man har herpes i underlivet. Jeg har sånn munnsår noen ganger men vet ikke om jeg hsr det i underlivet? Er veldig paranoid og kan jeg teste meg på helsestasjonen selvom jeg ikke har sår eller hvordan gjør man det! Takk for svar

SVAR

Besvart 30.01.2017 16:45:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
account_circle