Hopp til hovedinnholdet

 Jeg var mer kåt som tenåring og det var lettere å komme. Smerter i rumpa. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på et par ting. Jeg var mer kåt som tenåring og det var lettere å komme, men det har avtatt med årene og nå er alt mye mer vanskelig. Jeg har en fast sexpartner, men jeg orker liksom ikke mer sex enn 1 gang i uka. Hva kan jeg gjøre? 2: Noe som kan henge sammen med dette: jeg får en vond stikkende følelse i rumpa når jeg har mensen. Det gjør virkelig vondt, og smærtestillende hjelper, men føler det ikke er normalt med mensensmerter i rumpa. Er dette farlig?

SVAR

Besvart 18.03.2017 15:28:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle