Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skikkelig lyst på sex, men jeg blir aldri ordentlig kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skikkelig lyst på sex, men for det første blir jeg faen meg aldri orgentlig kåt. Og for det andre blir jeg absolutt ikke våt i det hele tatt. For det tredje er jeg litt redd for at det skal gjøre litt vondt. Og for det fjere e fitten min sick trang(tror jeg). For det femte: hvordan kan fitten utvides (bare liksom litt i åpningen) den e ganske romslig inni liksom. Jeg kan liksom ta 2-3 fingrer inn i fitten, men jeg klarer ikke å få dildoen min inn. Jeg e ikke lespisk og liker ikke jenter i tilfelle du skulle komme med et slikt spm. Jeg har liksom lyst å ha sex fordi det virker gøy, men jeg e ikke kåt eller noe. Hvor tykk og hvor stor er vanligvis en gutte kuk på 14-15 år?

SVAR

Besvart 27.03.2017 16:13:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle