Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min maser om sex jeg ikke ønsker, men det er vanskelig å si nei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år og er samboer med kjæresten min på 19. Meg og han traff hverandre da jeg var 15 og han 17. Kjæresten min har utrolig mange forksjellige sexfantasier. Det var en periode hvor han spurte meg mye om meg og han ikke kunne ha sex med flere partnere. Jeg sa da nei til dette i en utrolig lang periode, men han fortsatte å spørre.. Etter en stund ble det veldig rolig, men fant da til slutt ut av at kjæresten min heller hadde startet å se på porno i skjul. Jeg opplevde dette som veldig ubehagelig. Meg og han prøvde da sammen å finne ut noe som kunne hjelpe til, så vi bestilte leketøy på nettet. Til slutt var ikke dette bra nok heller, og han ville bare bestille mer og mer. Jeg syntes ikke at dette hjalp oss noe særlig heller, men jeg gjorde det for å hjelpe han. Og idag så kan jeg så vidt ha sex med han uten at han spør om vi kan gjøre andre ting som jeg syntes er ekkelt. Ting som å filme, bilder, legge det ut, snappe andre o.l. Jeg gruer meg ofte til å si nei til h

SVAR

Besvart 04.05.2017 13:28:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle