Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13år min kjæreste er 16år. Familien har akkurat brutt med Smiths venner. Smiths venner ser både på prevensjon og sex utenom ekteskap som synd. Jeg vet han heller ikke har lov til å ha sex med meg. Men jeg ville gjerne ha sex. Jeg har behov for prevensjon jeg kunne ta i det skjulte. Så legen var med på å gi meg p sprøyte. Men kun 2 ganger da bør jeg ha sakt fra til foreldrene mine.  Det tror jeg at jeg kommer til å gjøre. Så i går var det 8.dagen siden jeg fikk sprøyten vi hadde sex for første gang for oss begge. Men jeg er overrasket over at jeg ikke blødde eller at det gjorde vondt? Hvorfor det? Plutselig følte jeg noe varmt i fitta. Kan det være fordi det gikk for han? Kan en kjenne sed spruten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 13år min kjæreste er 16år. Mine foreldre har nettopp brutt ut av Smiths venner. De tenker mye over hva de tror på og hvor den åndelige vandringen vil gå nå. Problemet er at jeg har fått meg en kjæreste. Smiths venner ser både på prevensjon og sex utenom ekteskap som synd. Jeg vet han heller ikke har lov til å ha sex med meg. Men jeg ville gjerne ha sex. Så jeg har behov for prevensjon jeg kunne ta i det skjulte. Så legen var med på å gi meg p sprøyte. Men kun 2 ganger da bør jeg ha sakt fra til foreldrene mine. Det tror jeg at jeg kommer til å gjøre. Så i går var det 8.dagen siden jeg fikk sprøyten vi hadde sex for første gang for oss begge. Men jeg er overrasket over at jeg ikke blødde eller at det gjorde vondt? Hvorfor det? Plutselig følte jeg noe varmt i fitta. Kan det være fordi det gikk for han? Kan en kjenne sed spruten?

SVAR

Besvart 08.05.2017 19:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle