Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde ubeskyttet sex med kjæresten min. Vi var enige i att vi skulle prøve uten kondom. Jeg kom inni henne og er nervøs og redd for att hun kan ha blitt gravid. 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg hadde sex med kjæresten min, ubeskyttet. Begge parter var enige i att vi skulle prøve uten kondom. Jeg kom inni henne og er nervøs pga redd for att hun blir gravid. Hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ved ubeskyttet sex er det alltid fare for å kunne bli gravid. Spesielt om det var rundt tiden da hun hadde eggløsning. Eggløsningen er 14 dager før 1. mensdag. Det vil si om hun har en menssyklus på 28 dager er det størst fare å bli gravid fra 10. til 15. dagen i syklus ( 4 dager før til en dag etter eggløsning).

Om det ikke har gått for lang tid så kan hun ta nødprevensjon. Om hun tar Norlevo (nødprevensjon) innen 72 timer eller EllaOne (nødprevensjon) før 5 døgn etter  ubeskyttet sex kan dette hindre graviditet.

Ellers er det bare å håpe det beste. Man kan ta gravitest for å finne ut av evt. graviditet. Gravitester skal man kunne stole på svar av fra ca 14 dager etter evt graviditetstart.

Hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lurer du på om du er gravid?

Jente tar graviditetstest (ung.no)

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)
14åring
0
23.03.2019 17:28:27
Hei, eg er ein 14 år gammel jente, hadde sex med ein 12 år gammel gutt, han er komt i puberteten og vi har vært sammen ei lang stund. Og eg spurte om han var heilt sikkert fordi eg ville ikkje gjøre nåke han ikkje ville, men han var sikker. Alt gjekk bra og ingenting gjorde vondt. Men vi hadde heller ikkje så god tid på oss fordi pappaen hans var ute i stova og såg film og eg stresset for at han skulle komme inn.. men han snakker om det heile tiden og han likte det veldig godt, eg og. Vi har veldig god tillit til kvarandre og eg grein i 1/5 time litt før fordi eg var lei meg pga nåke som skjedde på skulen, og han trøste meg og tørka tårene mine og holdt rundt meg, han sa også masse fint. Og vi har planer om å gjøre det på mandag igjen. Eg likte det sjølv ganske godt. og eg er ganske trygg på han:) vi hadde beskyttelse og alt men vi fekk ca bare 5-7 minutter på oss til og gjøre det siden eg stressa og var redd for at nåken skulle komme inn men på mandag er vi heime aleine (men broren er heime) men han kjem som oftast ikkje inn..
iOGw
1
23.03.2019 17:19:51
Hei, kjæresten min fiser/driter på seg kvar gang vi skal se film ilag. Eg har veldig lyst og finne ein dildo og stikke den inn i rævhullet hans for at det skal stoppe med all den fisingen. om eg gjør det, kjem han til og fise ut penishodet då? Eller brude eg stikke ein nål inni tissehullet til kjæresten min. Hilsen nastyfjertelukt

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om spill? #2

(Super) Mario dukket første gang opp i et klassisk dataspill. Hvilket?