Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år, er det feil av meg å ha samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 og har tenkt å ha sammleie med en gutt. Gutten er et år eldre en meg og vi er ikke sammen, men jeg føler det fortsatt for riktig at det skal være med ham. Jeg lurer på om det er feil av meg at jeg vil ha sammleie med han selv om vi ikke er sammen? Og om jeg egentlig burde vente med det? Jeg vet at gjennomsnitts alderen ca. er 17, men jeg føler meg egentlig klar for det! Vi er egentlig bare venner, men han blir kåt av meg og jeg blir kåt av han! Vi har selvfølgelig tenkt å bruke kondom, men er det sikkert nok? For jeg vil i alle fall ikke bli gravid nå! Men hadde det vært feil av meg å ha sammleie med han? Takk på forhånd! Hilsen usikker jente på 13

SVAR

Besvart 21.05.2017 12:32:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle