Hopp til hovedinnholdet

Sex, prevensjon, kjæreste, press, ulik religion og kultur

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente på 14 som bor alene med mor fra Somalia. Pappa er død har ingen søsken. Det at mamma har måtte klare seg alene tror jeg gjør hun norskere enn hun ha vært ellers. Jeg har kjæreste han er 14 og har foreldre fra Tyrkia. Foreldrene aksepterer at vi er kjærester. Men for foreldrene er tabu sex før en er gift. Vi har likevel aktivt sex liv. For å unngå å bli gravid tar jeg p-plaster.Det kan jeg også ta i det skjulte og ta ut plastrene og kaste pakka så om de blir oppdaget vet ikke mamma hva det egentlig er. I tillegg trekker han seg ut før utløsning. Jeg har ikke hatt pause mellom plastrene og begynner på ny pakke i morgen. Hvor mange plastre kan man ta etter hverandre før det er skadelig. Så deilig slippe mensen? Hvorfor er det slik at muslimer ikke unner ungdom å ha sex med kjæresten sin? Jeg har sett reportasjene fra Somalia i det siste jeg er sikker ikke mamma vil sende meg de koranskolene. Men kan hun bli presset av slektninger når? Når de oppdager at jeg har kjæreste?

SVAR

Besvart 24.05.2017 20:18:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Muslim, men ikke jomfru - hva gjør jeg?

Jeg er ei jente på 19 år. Jeg har vært forelska i en gutt lenge og vi har nå tenkt til å gifte oss. Problemet er at jeg ikke er jomfru.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle