Hopp til hovedinnholdet

Blødde under samleie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var i et forhold før, der jeg hadde sex med kjæresten min regelmessig. Vi er nå ikke sammen mer og når jeg var på fest, hadde jeg sex med en annen gutt. Jeg begynte å blø, noe jeg aldri har gjort før og er litt bekymret for hva det kan være. Det var klart, rødt blod i sengen og når jeg gikk på do senere, kom det en del blod ut da også. Jeg går på p-piller, det var helt normal sex og jeg var "klar" for sex. Dette var veldig pinlig for meg og jeg er redd for at dette gjentar seg. Han jeg hadde jeg hadde det med, sa det hadde skjedd med tidligere sexpartnere. Leser litt på Internett, der de sier det kan være alt fra bare en rift til at jeg har kreft.. vet ikke helt hva jeg skal tro.

SVAR

Besvart 03.06.2017 18:54:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle