Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å være utvidet nok for å få plass til en så stor penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere:) Jeg har noe jeg syns er litt kleint og flaut å snakke om.Er det andre jenter som har det sånn?Jeg har merket mer og mer at jeg syns det er så tennende med veldig stor penis. Har truffet en da og på en fest så bare merket jeg at den er svæær og vet det nå.Så har jeg tenkt etterpå og da blir jeg så tent.Jeg føler jeg har så lyst til å ta det videre og føler meg klar.Har hatt sex før men dette blir helt annerledes tenker jeg.Jeg har ingen problemer med å være våt nok men hva kan jeg gjøre for å være utvidet nok for å få plass til en så stor penis i skjeden? Er redd for at jeg ikke kan ta imot den også og det ville være flaut

SVAR

Besvart 05.06.2017 07:35:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle