Hopp til hovedinnholdet

Jeg får alltid vondt etter hver samleie, som om vaginaen min har blåmerke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 20 som er seksuelt aktiv med fast partner i forhold. Jeg får alltid vondt etter hver samleie, og har opplevd jo større mannens kjønnsorgan er, desto vondere er smerten. Det er vanskelig å beskrive, men det føles som vaginaen min har blåmerke og det gjør vondt i flere timer, men smerten forsvinner om morgen når jeg har samleie om natten. Jeg trodde det var helt normalt helt til jeg fikk vite fra venner at de aldri har vondt etter en omgang, og da lurer jeg på hvorfor det hender med meg. Dette har alltid vært slik i flere år siden min seksuell debut, men ellers har jeg ikke noe problemer eller sykdom/infeksjon osv. Jeg kan være veldig avslappet og utrolig våt, bruke glidmiddel osv som demper litt smerten men fortsatt føler smerte etter samleien. Jeg har hørt at jeg er veldig trang av flere partner jeg har vært gjennom, og lurer på om det er grunnen til at jeg føler ''blåmerke'' smerte inni vaginaen. Burde jeg besøke en gynekolog selv om jeg er testet negativ?

SVAR

Besvart 14.06.2017 18:28:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle