Hopp til hovedinnholdet

Er det ok å onanere i dusjen og tenke på kjæresten?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Eg har nokon spørsmål. 1 er det Ok og onanere i dusjen mens eg tenker på gjærasten? Det er bare noe med det som gjev meg kikk med det 2 eg kjøpte noen kondomer for ikke så lenge siden og eg liker og ha det i tilfelle eg og damo mi går til sengs samen og eg liker og bruke det når eg onanerer. Men det glidemiddelet sitter i flere dager etter å ha brukt det kofø er det sån? 3 når eg prøver å bestille kondomer fra nettsiden gratiskondomer så skriver eg in alt og er ganske sikker på at eg har rett postnummer og eg får meldinga men kondomene kommer aldri fram eg har prøvd å svare "Ok" og Ok men det kommer ikke frem. Har prøvd tre gonger. 4 eg er veldig glad i kjærasten min og ho seier at ho er glad i meg også. I det siste har ho sent meg nudes. Er det eit tegn på at ho vil ha sex? Eg har lyst til det og vist ho seier nei så respekterer eg det men problemet er at eg ikkje veit korleis eg skal pørre henne. Har set verande og ligget nerme verande nakne og vert nærme sex samen. Takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gut 14!

Takk for spørsmål.

1. Det er heilt ok, og veldig vanleg, om ein onanerer i dusjen medan ein tenkjer på kjærasten. Det er eigentleg fint at tanken på kjærasten gjer ein så kåt at ein vil onanere!

2. Så flott at du skaffer deg kondomer, slik du er budd på å kanskje skulle ha sex. Det er og veldig flott at du øver deg på å ta på kondomer. Som du har merka, er det glidemiddel på kondomer. Glidemidlet vil forsvinne om du berre gnir hendene dine mot kvarandre eller vasker deg med såpe og vatn.

3. Det er ikkje lett å svare på kvifor kondomane ikkje kjem fram. Kanskje du kan prøve igjen? Og det er også ok å vite at helsesøster på skulen din eller på helsestasjon for ungdom i kommunen din deler ut gratis kondomer. 

4. Du lurer på om kjærasten din vil ha sex med deg sidan ho sender deg bilete av seg sjølv naken. Det lettaste for deg, er difor berre å spørje henne kva ho vil med å sende deg bilete? Kanskje vil ho ha sex med deg, kanskje vil ho berre erte deg litt. Men; spør kva ho vil!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex