Hopp til hovedinnholdet

Jeg aner ikke hva jeg føler for han..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heihei :)
jeg må bare si at jeg elsker denne siden. mange gode tips og råd, så veldig bra jobbet dere!
jeg har et par spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på og håper dere kan svare fortest mulig.

1. det er en fyr, vi møtes på fest og sånn av og til og da bruker vi å kline å sånt. På en fest ronket jeg han og han fingret meg. En annen gang fingret han meg og vi klinet en stund. han er ganske interessert i meg å vil møte meg og sånt. men jeg aner ikke hva jeg føler for han. jeg er helt lost! jeg vil veldig men noe som holder meg tilbake liksom. vennene mine og.. ja egentli alle synes han er stygg, og
han er veldig tynn. dette plager meg litt. men jeg har tenkt å møte han noen ganger, bli bedre kjent å se hva som skjer. tenker på han ganske ofte da.. men off, det er så vanskelig. ser for meg at vi er sammen men jeg må være ærlig å si at det ser litt dumt ut. men så har jeg så veldig lyst. å jeg kan jo ikke tvinge meg selv til å like han eller? nei jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?

2. ja.. altså, når jeg onanerer eller blir fingret, kjenner jeg ingenting. iiiingenting (i kjeden). det skal jo være godt. vil jeg aldri kunne kjenne nytelse der? må jeg for resten av mitt liv bare kjenne nytelse ved stimulering av klitoris (for det kjenner jeg)? det har ikke jeg noe lyst til! altså, er kåt og jeg stikker en finger i kjeden men kjenner ingenting og kåtheten blir da bare borte til slutt og jeg gir bare opp å prøve. er liksom ikke vits.
hva skal jeg gjøre?
HJEEEEELP!

SVAR

Besvart 11.01.2009 18:06:59
account_circle