Hopp til hovedinnholdet

Idag runket hun meg, men forhuden gikk helt bak penishodet dette har ikke skjedd før. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 med en kjæreste. Idag runket hun meg,men forhuden gikk helt bak penishodet dette har ikke skjedd før. Det gjorde vondt og jeg ble redd da jeg tok ned for å kjenne. Det har aldri skjedd når jeg har runket selv. Hvorfor skjedde dette? Vi har hatt sex med kondom det gikk bra! Jeg syntes det var så vondt jeg måtte stoppe å late som om jeg kom. Jeg gikk på badet og vare redd! Altså når hun runket meg. Hjelp!!!

SVAR

Besvart 06.10.2017 16:32:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle