Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å være i et seriøst forhold.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 15 år er sammen med en gutt på 20 han er veldig snill å grei med meg, men når vi iggger i sengen sammen ender det alltid opp med runking eller fingring og når eg seier stopp så stopper han med en gang å han bryr seg om meg å går aldri øve streken.. hvordan skal jeg runke han slik at han kommer jeg er redd for å spørre men vet han vil jeg skal holde hardt og vri men hvordan gjør man det? jeg er også redd for å være i et seriøst forhold hvordan overvinner man denne frykten takk på forhond

SVAR

Besvart 07.10.2017 13:16:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle