Hopp til hovedinnholdet

Før vi ble sammen, så jeg på at hun mistet dyden med en voksen mann.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med en flott jente. Jeg har bare ett problem. Før vi ble sammen, så jeg på at hun mistet dyden med en voksen mann. Dette skjedde i en sofa etter en fest, og jeg satt bak dem mens de hadde flere samleier. Det meste jeg kunne se var rumpa hans som humpet opp og ned, og saken er, jeg ble kjempekåt av å se på det. Av den grunn lurer jeg på om jeg kan være homofil. Jeg har ikke fortalt noe av dette til kjæresten min, men jeg er både kjempemisunnelig og hater ham, samtidig som det var kjempedeilig det som foregikk. Har nesten lyst til at han skal gjøre det med henne igjen. Vi møter han noen ganger i nabolaget og butikken, og han kan ikke unngå å vite at vi er sammen. Det er utrolig pinlig, fordi han gjorde det med henne mens jeg så på, og fordi jeg har disse vanskelige følelsene om det som skjedde. At det var både det verste og beste jeg har vært med på. Hvordan kan jeg komme over dette her, og er jeg kanskje homo eller bifil siden jeg tenker det på den måten?

SVAR

Besvart 22.10.2017 12:59:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle