Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en gutte-venn.. På snart 14 år.. Og han er forelsket i ei jente som har hatt sex med tre stk

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei.. Jeg har en gutte-venn.. På snart 14 år.. Og han er forelsket i ei jente som har hatt sex med tre stk. Og hun er bare 14. Hun har rota med mange andre gutter også.. Men kompisen min vet ikke det. Jeg er ikke sikker på om jeg vil fortelle han det.. :S Han har tenkt til og fingre henne O.S.V.. Vi er så gode venner at han stoler på meg, og forteller meg det. Men hun jenta har gitt han sex-tilbud. Og mye mer.. De har bare klina forelødi.. Men han sier ikke nei vist hun spør han .. Han er så betatt av at hun sier han er deilig og sexy osv.. Tenker mye på åssen det vil gå med han- De hun har liggi med er hun HELT ferdig med. Det var liksom bare inntresangt helt til du hadde sex. Da var hun ferdig med de.. Men tror ikke at Vennen min har så lyst til det. Men han tør ikke si nei.. Han er redd for at hun ikke skal like han mer.. PS: De er ikke sammen, og de har bare kjent hverandre i 2 uker..:S :O

Svar fort!! Jeg er såå redd for han!! :) <3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det slik at du er redd for at vennen din skal bli såret om kjæresten hans leker med ham, utnytter ham og dumper ham etterpå?

Vet vennen din om at hun har hatt kjærester før? Og er det sikkert at ryktene stemmer? Det hender jo også at noen slenger ut rykter som ikke er sanne.

En måte du kan være en god venn på, er å si til ham at du er redd for at hun kan såre ham. Du kan jo spørre om han tror forholdet vil vare lenge og eventuelt om han tror han vil takle å bli dumpa? Fortell at du bryr deg om ham og at du vil at han skal ha det bra.

Og så er det faktisk opp til ham hva han gjør videre.

Vennlig hilsen
redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om rusmidler?

Hva er et hallusinogent stoff?