Hopp til hovedinnholdet

Kan det være derfor jeg liker føtter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg MÅ suge på kvinners tær for i det hele tatt få utløsning og jeg tror jeg veg hvorfor. Jeg var 2-3 år gammel og hadde barnevakt, en middelaldrende kvinne som satt og så på TV med føttene på en fotkrakk. Jeg vet ikke hva jeg holdt på med, men jeg fikk plutselig for meg at tærne hennes, som var lakkert røde, var sukkertøy. Deilig rødt snop som jeg ville smake på. Og det gjorde jeg. Hun var jo kilen på tærne og begynte å le. Da jeg hørte latteren er jeg helt sikker på at jeg fikk en form for utløsning for jeg har likt det siden. Høres det rimelig ut?

SVAR

Besvart 02.11.2017 12:55:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle