Hopp til hovedinnholdet

Har litt gul og tykk utflod, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Utfloden min virker litt små tykk og litt gul, eller så ser jeg feil, men jeg skjønner ikke hvorfor, for jeg tviler jeg har kjønnsykdom, jeg og typen bruker ikke kondom men han har ikkje noen kjønnsykdommer pga d er bare meg han har hatt sex med, vi brukte kondom en del før (er tomme) derfor bruker vi ikke kondom. Håper du får svart så fort som mulig ;-)

SVAR

Besvart 30.11.2017 13:04:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle