Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ta eget tiss i munnen?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en litt merkelig fetisj. Jeg liker å lukte i mine egende truser. Så det hender jeg går en hel uke uten å bytte truse og uten å vaske tissen. Det blir luktende ganske mye. Også når jeg har gått sånn en uke, så tisser jeg på meg også. Så onanerer jeg, mens jeg lukter på trusa og klemmer ut tiss inn i munnen min. Kan jeg bli syk eller no av det? Eller går det greit.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14!

Takk for spørsmål.

Det finnes ingen grenser for hva som kan gjøre at en blir kåt og tent seksuelt. For noen kan det være å tenke på en annen person, en god seksuell opplevelse eller en kjæreste. Andre igjen kan bli kåte og tent av å tenke på ulike situasjoner, ulike klær, lukter, smaker og så videre. Det å tenne på sine egne lukter, gå med eget undertøy og tisse på seg selv er alle kjente og vanlige former for seksuelle fetisjer og ikke tegn på at du er syk, rar eller at du trenger å få behandling av lege for å bli kvitt fetisjen din.

Du kan ikke bli syk av fetisjene dine, men om du lukter mye, kan det være at familie og venner rundt deg reagerer og synes det er rart eller ekkelt. Det kan derfor være ok å kanskje avgrense når du har det deilig med fetisjene dine til du får gjøre det i fred og unngår at andre rundt deg gjør det vanskelig for deg.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex