Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en jente, men tror det var en gutt, hvordan finne ut av det?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, først vil jeg si at jeg er 100% hetero gutt. For noen dager siden var jeg på fest med 2 jenter. Det endte med at jeg havnet i senga med ei som jeg tror er jente. Etter hvert fikk jeg mistanke om at jenta var en gutt. Alt føtes helt normalt under sex. Jenta hadde helt vanlig vagina. Etter sex fikk jeg panikk og stakk. Nå føler jeg meg veldig dårlig. Er det mulig at en gutt fjerner penis og får det til å ligne på ekte vagina? Jeg håper jeg tar feil. Og jeg tørr ikke å spørre hun om det da det er veldig kleint. Jeg ønsker hjelp for hvordan jeg kan skal få bekrefte det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 20!

Takk for spørsmål.

I spørsmålet ditt, lurer du på om du har hatt sex med en gutt selv om personen du hadde sex med så ut som en jente, hadde en helt vanlig skjede og sexen føltes helt vanlig. Da er sjansen svært stor for at det faktisk var en jente du hadde sex med.

Det finnes personer som opererer bort penis og får konstruert en skjede istedenfor. For å få gjort dette, må en få diagnosen transseksualisme. Svært forenklet betyr det at kjønnet en er født med ikke stemmer med hvordan en føler seg. Har en det slik, kan en få behandling og få en kropp og kjønnsorgan som stemmer mere med hvordan en er som person.

Har en gjennomgått denne typen behandling, så er en det kjønnet som en ser ut som. Det betyr at om personen du hadde sex med var født med penis, så hadde hun fått endret det til det som stemmer for henne og derfor var en helt vanlig jente.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette betyr transseksualisme

Gutt eller jente? (colourbox.com)

En person som får diagnosen transseksualisme opplever å ha fått tildelt feil kjønn ved fødsel. Her lærer du med om hva transseksualisme innebærer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex