Hopp til hovedinnholdet

Hei, noen ganger etter utløsning kommer det ut litt veske fra penis, etter selve spermen..det kan hende at det også er sperm. ikke hvet jeg. Det er i hovedsak etter onani, feks: i dusjen. Jeg har hatt sex, aldri uten kondom. Jeg har hatt oralsex ubeskyttet. Jeg har ikke verken hatt oral-, eller sex på over 6 mnder. Noen grunn til å uroe seg? jeg har ikke noe smerter og jeg kan ikke huske å hatt det

Gutt 18 år
 

Spørsmål
Hei, noen ganger etter utløsning kommer det ut litt veske fra penis, etter selve spermen..det kan hende at det også er sperk. ikke hvet jeg. Det er i hovedsak etter onani, feks: i dusjen. Jeg har hatt sex, aldri uten kondom. Jeg har hatt oralsex ubeskyttet. Jeg har ikke verken hatt oral-, eller sex på over 6 mnder. Noen grunn til å uroe seg? jeg har ikke noe smerter og jeg kan ikke huske å hatt det
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Så bra at du er flink til å beskytte deg med kondom når du har sex!

Siden du beskriver at dette kommer etter utløsning er det nærliggende å tenke at det er sædrester som kommer ut. Sæd blir ofte mer tyntflytende kort tid etter at den har kommet ut, og dette kan da være sædrester som lå igjen i urinrøret.

Utflod fra penis er et av symptomene på bl.a. klamydia. Siden du ikke har hatt sex uten kondom er det liten grunn til å mistenke at du har dette. Oralsex er ikke en spesielt viktig smittevei for klamydia. For fremtiden kan det likevel være greit å vite at de fleste som har klamydia ikke opplever noen symptomer. Den kan likevel smitte andre, og bør behandles. Derfor skal man alltid teste seg for klamydia etter å hatt sex med noen annen enn en fast og trofast partner.

Med vennlig hilsen SUSS.no, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 hver eneste dag mellom 15 og 20, eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Kontakt med SUSS.no er, som med ung.no, anonym.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene


Quiz: Hva vet du om noveller?

Dette er viktig i en novelle...