Hopp til hovedinnholdet

Smerter ved samleie i noen posisjoner. 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, kjæresten min skulle fingre meg idag og spurte hvilken klump det var han kjente på venstre side av skjeden min. Selv har jeg lenge lurt på hva dette er, støter borti ca 4cm inn i skjeden, er dette livmorstappen? Andre ganger finner jeg den ikke?? Opplever doggystyle som svært vondt, generelt å bli tatt bakfra uansett om typen støter dypt eller ikke. Dette tærer litt på sexlivet da vi er begrenset til bare noen stillinger og jeg vet han esker doggy. Er det livmorstappen han treffer, eventuelt noe man kan få gjort med det? (Problemet er ikke at jeg ikke er våt nok) hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kulen du kjenner er livmortappen. Noen ganger kjenner man den lettere enn andre.

Jenter som har bakenforliggende livmor kan få støtsmerter ved samleie. Noen posisjoner er vondere enn andre, da penisen støter rett på livmoren. Det beste er å endre stilling. Det er ikke noe du kan gjøre hvis du har bakenforliggende livmor. 

lommelegen.no kan du lese mer om bakenforliggende livmor. 

 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjønnsorganet ditt er topp!

Undertøy på en snor (colourbox.com)

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen. Det spiller liten rolle for nytelsen om kjønnsorganet ditt er skjevt eller rett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex