Hopp til hovedinnholdet

Han fingret henne og følte seg tissetrengt. Kan man tisse på seg under sex?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg hadde sameleie med en og det føltes vedldig godt . Han drev å fingra litt og slikket å jeg følte meg sikkelig tissetrengt , så jeg ba han å stoppe siden jeg var redd for å tisse i senga , er det normalt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (16)

Det er ikke uvanlig at en kan føle trang til å tisse når man har sex. Følelsen som oppstår når under samleie eller andre former for stimulering, kan ligne på tissetrang. Dette er spesielt vanlig de første gangene en har sex og får en stimulering som kan føre til orgasme. 

Tipset er derfor å fortsette med samleiet eller den stimuleringen du til nå har prøvd (fingring, slikking osv). Klarer du å fortsette, vil du mest sannsynlig få orgasme - enten du har samleie med noen eller om du stimulerer deg selv alene. 

Du kommer ikke til å tisse på deg:)

Hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Sexordliste - hva betyr ordet?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Lurer du på hva et ord knyttet til sex betyr? Kanskje du finner svaret her. Og finner du ikke ordet - gi oss beskjed, så kan vi fylle det inn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spørsmål og svar
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spørsmål og svar