Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at det renner ut igjen når vi har sex, er hun gravid?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei jeg og dama pleier å kose oss hele tiden og jeg cumer i henne og det rener ut igjen. Vi har en mistanke om at henne kanskje er gravid er det normalt da?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18 år.

Takk for at du kontakter Ung.no.

Om dere har sex uten å bruke noen form for prevensjon, er sannsynligheten for at din kjæreste er gravid eller vil bli gravid innen kort tid stor. Det har ingenting å gjøre med om din sæd renner ut igjen etter at dere har hatt samleie. Det vil det nemlig gjøre uansett. 

Første tegnet på at hun er gravid, er nemlig at mensen forsvinner. Har hun ikke hatt mensen på en stund, må hun ta en graviditetstest. Dette kan dere kjøpe på apoteket, eller få tatt gratis hos fastlege eller på helsestasjon for ungdom. Men er det slik at dere planlegger å få barn sammen?

Jeg vil på det sterkeste anbefale dere å ta kontakt med helsestasjon for ungdom for å få avklart om dere er gravide eller ikke. Sørg for å få tatt en graviditetstest og ta en prat om hva dere ønsker for framtiden. Ønsker dere å bli foreldre nå, eller vil dere heller ha sikker sex en stund før dere tar denne viktige beslutningen for framtiden? 

På helsestasjonen kan der få god hjelp til å velge god og sikker prevensjon i tillegg til at dere kan få gode svar på det dere lurer på. 

Sjekk også ut de artiklene jeg legger ved svaret.

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Gutt og jente i tenårene står og ser på en graviditetstest. (www.colourbox.com)

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

Les mer

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex