Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 16, hvordan få kjøpt sexleketøy?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har et spørsmål angående sex leketøy. Er det noen nettsider som selger sex leketøy til en som er under 18. Jeg har funnet en nettside som heter nytelsen.no,men de selger ikke til en på min alder. Det blir for kleint å dra ned til kondomeriet, det så dyrt der i tilegg Jeg har ingen jeg kjenner som er over 18 som jeg er komfortabel om å spørre om de kunne låne meg bankkort deres heller. Jeg har et ganske høy sexlyst som jeg ikke for tilfredsstilt,vil ikke ligge rundt for å temme den.

SVAR

Besvart 04.06.2018 22:51:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
account_circle