Hopp til hovedinnholdet

jeg liker en gutt og ha ber om nudes fra megpå snap og jeg har sendt han

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg liker en gutt og han er sånn off/ on på meg han kan liksom snappe meg helle tida også slutte også starter det om igjen og i sommerferien så snakka vi og han ville ha nudes av titsa mine og han maste om det og sa at jeg kunne stole på han og jeg sendte også spør han meg om å pule og da sier jeg jaja seff men jeg er sarkastisk men han skjønner der ikke også ville han ha rompe bilder og jeg sendte det og han sier at han er kåt på meg helle tida og alt det der også denne uka så snappa vi sånn 1 på natta og da ville han ha bildet av titsa mine og jeg sendte to ganger og da sendte tan bilder av seg selv nedenfor også på fredag så skulle jeg til venninna mi og han bor i samme gate så vi møtes for første gang alene og vi gikk for å sette oss og vi begynte å snakke om alt og han lente seg mot meg og tok hånda hans på rompa mi og han så på meg så ser jeg tilbake på han så kysset han meg så begynte vi å kline og han begyne å ta på meg på rompa og puppene men nå ignorerer meg

Besvart 29.08.2018 23:08
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss!
 Ut fra det du skriver skjønner jeg at du og gutten har "noe på gang" og at han også liker deg. Jeg vet ikke helt hva du spør om her, men jeg svarer litt ut fra det du skriver

Du har sendt han nudes og han har også sendt til deg. Det er forståelig at dere vil gjøre dette for å pirre hverandre litt opp. Likevel er dette  noe  vi vil advare mot å gjøre. Selv om han garanterer deg at han ikke vil dele bilder av deg med andr, kan det skje at han gjør det og da har du ikke lenger noe kontroll over hvor bildene havner.

Nå har dere møttes og dere har også klint med hverandre. Men så stoppet du da han ville ta på puppene dine. Det er fint at du setter grenser for hva du viul være med på og ike og at du sier fra om det med det samme.

Dere skal kanskje møtes igjen og han vil sikkert prøve seg igjen med å ville ta på puppene og rompa di, så du må tenke over hva du skal si og at du stopper han igjen dersom du vil vente med at han skal gjøre dette, og det vil jeg støtte deg i.  Bli litt bedre kjent gjennom at dere snakker med hverandre og blir tryggere å hverandre. Og det går godt an å bare kline og kose med hverandre uten at han skal ta på puppeen dine.

. Jeg legger også ved noen artikler det kan være nyttig for deg å lese.

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex