Korrekt at foreldrene ikke får vite det hvis en er 16 år og ønsker abort? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Korrekt at foreldrene ikke får vite det hvis en er 16 år og ønsker abort?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16, jeg har hele tiden tenkt at jeg ikke skal ha sex fordi vis jeg blir har id kan ikke mamma få vite fordel hun er i mot abort,men jeg fant nettopp ut at er du over 16 må ikke foreldrene dine få vite stemmer det? Jeg har ingen kjæreste å ikke tenkt til å gjøre det på en god stund heller men. Det fikk meg til å tenke på denne videoen jeg så om at første gang denne jenta skulle ha sex at gutten syntes det var ekkelt at hun hadde hår deg nede,det gjør meg bare sur for man velger selv hva man vil med kroppen, men jeg husker at jeg prøvde å stave der nede en gang og fulgte en YouTube video men det klødde bare og det å woxe frister meg bare ikke, noen tips???

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer