Hopp til hovedinnholdet

Sviende følelse nederst i vaginalåpningen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har de siste dagene hatt en sviende følelse helt nederst i vaginalåpningen. Jeg har også vært forhindret i år utføre daglig vask og har gått med samme undertøy flere dager. Jeg har nettopp gått på kur mot klamyida og har tatt vivag kapsler for å unngå sopp. Det klør ikke, bare svir. Det er en slags hoven «klump» helt nederst som svir veldig ved berøring og vask. Ligner ikke på herpes eller kjønnsvorter. . Jeg har ikke hatt sex på 2 uker, og det har bare kommet nå nylig. Var ferdig med kuren for 3 uker siden. Utfloden er gulbrun men det er nok fordi jeg nettopp hoppet over mensen med piller. Ellers er den veldig gummiaktig, nesten som limklumper. Jeg plages ikke ellers, bare ved berøring og vask.

SVAR

Besvart 10.11.2018 20:26:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle