Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har stor penis, som ikke er så hard, vanskelig å få inn i skjeden

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, takk for denne fine sida! Ej styrer med ein gutt han er snart 17. Han har ikke hatt sex før. Vi har veldig lyst å ha sex ej har hatt hormonell prev.ein mnd no. Men me har litt prob.Han skreiv te dåke ca ein mnd sia. Sp.mål om penisen sin. Sjølv heilt slapp er den større enn andres erekte! Ej vart sjokka, den er lang og tjukk men den heng veldig ned og er mjuk og slapp.Sjølom me kosar lenge og ej onanerte han forsiktig vert berre penis større men ikke hard. Detta plage han veldig at den heng og er dinglete. Ej e usikker for å hjelpe han?, seier til han at den e heilt fin for meg og stressar han ikke men ej vert veldig tent og vi ønsker samleie.Ej lar han prøve og ta den tida han treng for få den inn men den glipp unna.Til slutt var det mulig å dytte den litt inn men ingen bevegelse. For min del,ej har stor lyst, det var ein ekstrem "full"følelse i skjeden?, ikke vondt men veldig annleis. Han var max halveis inne. Har aldri hatt vaginal-orgasme før men ej fekk goe sammentrekninger

Besvart 17.11.2018 14:50
 

Svar
Hei jente 18 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Så fint at du tenner så på kjæresten og penisen hans. Det høres ut som du fikk orgasme når penisen var halvveis inne i skjeden. Det er begrenset hvor lang skjeden er. Den er omlag 10 cm lang men kan utvides noe når jenta blir seksuelt tent. Kan det være at penisen kom helt inn i skjeden, men i og med at den er så stor/lang, at halvparten er igjen på utsiden? Du skriver ikke hvorfor han ikke beveget seg. Neste gang kan han prøve å bevege seg. Hvis det blir vondt for en av dere må han stoppe. For å sikre seg mot at du får støt-smerter kan han holde hånden rundt penisen når dere har samleie. Dere må finne ut hvor på penisen han skal holde, for å unngå at du får støt-smerter. Da blir det også lettere for han å styre penisen. Se forøvrig artikkelen om samleie stillinger. Der er det også en lenke til flere stillinger enn de som er beskrevet.
For å få penisen inn må du være ordentlig seksuelt tent. Da blir skjeden våt og utvidet. Du skal også sikre deg at du ikke ubevisst strammer musklene i bekkenet. Se artikkelen om vanlige samleiestillinger for hvordan du skal kontrollere musklene. I det han fører penisen inn skal du puste sakte ut mens du slapper av i musklene, liksom "slipper musklene ned". Husk samtidig på det som tenner deg for å beholde tenningen.
Hvis han ikke klarer å bevege seg, kan du aktivt stramme og slappe av i musklene i bekkenet når penisen er i skjeden. Det kan gi dere begge orgasme.  
Dere kan også øve på å onanere hverandres til orgasme ved bruk av finger/fingre, hånd, munn. Da nyter dere god seksualitet sammen. 
Hvis det er sånn at kjæresten din strever med å få så stor ereksjon som han har når han onanerer for seg selv, kan det være at han kjenner på stress eller prestasjonsangst. Se artikkelen om å vær gutt og kåt og ikke få ereksjon. 
Det er noen som har store peniser som ikke blir så harde. Kjæresten din kan snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen om dette.
Snakk sammen! Dere kan lese dett tog artiklene og snakke om det dere leser. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg/dere og jeg ønsker deg/dere alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon.

Gutt får ikke ereksjon (colourbox.com)

Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette.....? Gutt på 15 år spør om et vanlig problem.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex