Hopp til hovedinnholdet

Jeg fingrer nesten hver dag og føler meg alene om det som jente.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg bare lurer på om det er normalt å fingre seg selv nesten hver dag? Sånn jeg vet jo at det er normalt men jeg føler at jeg er den eneste jenta som liksom gjør det. Jeg vet jeg er for ung for det, men jeg har egt veldig lyst på sex, og jeg blir kåt nesten hele tiden. Jeg har brukt mange forskjellige ting til og fingre meg selv med, agurk, gulrot osv til og med trommestikker! (Tar alltid på kondom på ting for å forsikre meg om at det er rent) men hovedgrunnen til denne lange teksten var egt bare at jeg på en måte føler meg alene med å være kåt som jente, jeg har noen veldig gode guttevenner og de sier at det er helt normalt men jeg føler meg fortsatt alene om det. Føler liksom at alle gutter runker hele tiden og at det er en selvfølge for gutter og runke, men at jenter bare liksom blir noen kåte hurper hvis de fingrer. Sorry for lang tekst. Hilsen: Jente 14

Besvart 05.12.2018 18:19
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er flott at du utforsker deg selv på ulike måter, og har det godt med din seksualitet. Det er også fint at du tar vare på helsa di ved å ta på kondom på de tingene du bruker å onanere med.

At det skjer hver dag eller flere ganger om dagen er ikke noe problem så lenge du ikke føler at du MÅ gjøre det. Det er mange jenter som onanerer like ofte som det du skriver at du gjør. Det er kanskje bare ikke så vanlig å fortelle eller snakke om det?

Det e trist om det er slik at du føler deg som ei hurpe fordi du onanerer, for det er du absolutt ikke. Tvert i mot så er det sunt og positivt å gjøre det - både for gutter og jenter. 

Håper dette er svar på det du lurte på.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex