Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips til en jente som er kåt, men som ikke kan ha sex?

Jente 19 år
 

Spørsmål

hei, jeg har ei venninne som ikke kan ha se på 1 år, det har nå godt 8 måneder siden sist hun hadde det og hun vet ikke hvor hun skal gjøre av seg. har dere noen tips, uten om å onanere? -a friend just trying 2 help

Besvart 08.01.2019 22:18
 

Svar
Hei jente 19!

Uten å vite hvorfor hun har bestemt seg for ikke å ha sex, er det vanskelig å gi noen råd. Noen har ikke sex fordi de har lyst på en pause, andre venter på en partner som ikke er tilgjengelig, mens noen ikke får lov til å ha sex på grunn av for eksempel kultur, familie eller religion. 

Det å bestemme seg for ikke å ha sex på ett år når en er midt i den mest intense perioden av livet når det gjelder sex og kåthet, må være svært utfordrende. Har en tidligere hatt sex med seg selv eller andre, er det vanskelig å skulle stoppe opp en periode. En har prøvd noe som var godt og deilig, alt annet vil derfor ikke være like bra eller godt.

Ønsker en ikke å ha sex med noen, er alternativet å onanere selv. En kan enten bruke hender og fingrer eller sexleketøy som vibratorer og dildoer. Noen kan også få gode opplevelser av seksuelle fantasier. 

Les gjerne vedlagte artikkel.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex