Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Venninna mi sender nakenbilder og har sex for at andre skal like henne

account_circle

SPØRSMÅL

Vennen min har problemer men jeg tror ikke hun vet det selv. Hun snakker mye med gutter over internett, og hun sender nudes og har begynt å ha sex med dem.De gir henne komplimenter og hun gjør nesten hva som helst for at de skal snakke med henne selv om vi sier at de behandler henne dårlig. Hun kjenner dem ikke og har ingen intensjoner om å bli bedre kjent etterpå. Hun har også depresjon, og det virker som om hun har problemer med at hun alltid vil ha oppmerksomhet. Hun prioriterer å være med disse guttene isteden for å være med oss. Jeg vil hjelpe henne, men jeg har lovt å holde alt hemmelig og hun skjønner ikke selv at det er et problem. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg har sagt at jeg er uenig i hva hun gjør, men jeg vil ikke ødelegge vennskapet vårt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer