Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid ved at gutten gnir penis mot min klitoris?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15år og har en fuckfriend. Vi var sammen før men, det funket ikke så vi gjorde d slutt. Videre så har vi hooka ogsånn flere ganger denne gangen ble det til puling. Altså vi hadde ikke ordentlig «sex» men, han gnidde pikken sin mot klitorisen min. Vi hadde ikke beskyttelse og jeg lurer på om dette kan føre til at jeg er gravid? Jeg syntes også dette ikke var særlig «deilig» men, jeg vet ikke helt hva han syntes. Liker gutter sånne ting under «sex»?

Besvart 13.02.2019 16:11
 

Svar
Hei jente 15 år

Til spørsmålet om du kan bli gravid ved at gutten gnir penis mot din klitoris så er det JA.

Den blanke væsken som kommer fra penis når gutten er opphisset, heter precum/lystdråper og kan inneholde sædceller. Heldigvis er det mer sjelden at jenta blir gravid, men det kan forekomme.

Videre spør du om gutter liker å gni penis mot kvinnens kjønn, og jeg vil nok tro at mange gutter synes det er godt. Men det beste er om du spør han selv, da vil du få det riktige svaret.

De fleste jenter vil nok også synes det er deilig med denne bevegelsen hvis de hadde følelser for gutten, og er seksuelt opphisset.

Spørsmålet videre er om du egentlig ønsker å hooke eller ha sex med din ex kjæreste, eller om du gjør det fordi han ønsker det?

Husk at det er kun du selv som bestemmer hva du ønsker å gjøre!

Håper at du har fått svar på dine spørsmål og ønsker deg lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesykepleier og Sexologisk Rådgiver, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex