Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt sugd på brystvortene under sex, kan det være skadelig?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg var med ei venninne for 2 dager siden og da koste vi oss litt da ikke sant. Så Hu suger på nippelwn min osv.i dag svir nippelwn min veldig og orket ikke å gå med bh, kan det være noe skadelig som har skjedd? Hvorfor gjør det sååå vondt? Spm 2. Kan jeg får link til sex stillinger for lesber?

Besvart 13.03.2019 20:04
 

Svar
Hei jente 16 år! 

Så hyggelig å høre at dere har hatt det koselig sammen. 

Grunnen til at du nå er sår på brystvortene (niplene) er mest sannsynlig en irritasjon etter at de har blitt sugd på, nesten som et lite gnagsår. Dette er helt normalt og vil gå over etter noen dager. Det er ikke skadelig. Ofte er huden ytterst på brystknoppen veldig følsom. 

Det kan hjelpe å smøre på litt fuktighetskrem uten parfyme, eller bare passe på at brystvorten får "lufte seg" slik du har gjort med å gå uten BH. 

Det er viktig å vite at dere kan prøve dere frem når det gjelder sexstillinger, det er ingen fasit på hvordan dette skal gjøres. Utforske gjerne hverandre med hender, tunge og hud og finn ut av hva dere liker å gjøre. 

Her er en link til noen ulike stillinger: lezzie.blogg.no/1421951469_lesbiske_sexstillinge.html

Oralsex, vaginal penetrering med fingrene (fører fingrene opp i vaginaen) og gjensidig onanering er de vanligste formene for lesbisk sex. 

Lykke til videre! 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex