Hopp til hovedinnholdet

Min venninne holdt på med en gutt som har kjæreste

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en venninne som holder på med en gutt på trinnet som har kjæreste. Hun visste at han hadde kjæreste, men hun likte han veldig godt og han sa han skulle dumpe dama hvis det skjedde noe mellom de to. I går klinte de for første gang (det var første gang hun klinte med noen) og han sa at han skulle dumpe dama si. I dag møttes de igjen og hun fortalte meg at de hadde klinet i skogen og at han ville at hun skulle suge han, hun hadde egentlig ikke lyst, men følte at hun måtte gjøre det for at han skulle like henne. Da hun var ferdig var han skikkelig avvisende og hun ble veldig lei seg. Han hadde ikke slått opp med dama enda og jeg er den eneste som vet at dette skjedde, men vi er veldig redde for at han kommer til å fortelle hva som skjedde mellom dem til vennene sine og at de på skolen skal begynne å kalle henne stygge ting fordi hun sugde en fyr som har kjæreste. Er det noe vi kan gjøre for at det ikke skal skje og hva burde venninna mi fortelle det til kjæresten hans?

Besvart 28.03.2019 18:56
 

Svar
Hei

Du er den eneste som vet om det som skjedde med venninnen din. Så er du redd for at han kan fortelle dette videre til sine venner.

Men da kommer han til å sette ikke bare din venninne, men også seg selv i et dårlig lys. Han har vært utro mot kjæresten og det var faktisk han som ba om å bli sugd av din venninne. Jeg tror ikke det er så klokt av ham å snakke så veldig høyt om det.

Det er ikke sikkert han har tenkt så nøye gjennom dette, og derfor synes jeg dere kan snakke med ham om nettopp det.

Jeg er litt usikker på hva din venninne burde gjøre, men jeg råder henne å være kritisk til hans oppførsel og holde litt avstand. Tror ikke hun bør fortelle noe til kjæresten hans.

Det er ikke greit at han nærmest forlangte å bli sugd, når venninnen ikke hadde lyst og at han var så avvisende etter det.

Om dere trenger å snakke med en trygg voksen om dette, ta gjerne kontakt med helsesykepleier.

Ønsker dere lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

Rykter og ryktespredning

Rykter

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler gjerne ofte om tinge som setter andre i et negativt lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Gutt som grubler (colourbox.com).

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ufrivillig sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ufrivillig sex