Hopp til hovedinnholdet

Skjedens størrelse

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei ung.no Jeg skal snart ha sex med kjæresten min. Vi er begge enige i dette og vi har vært sammen i snart 1 år. Jeg har alltid onanert så jeg vet hva jeg liker osv. Men jeg har aldri fingret direkte inn i selve hullet, heller aldri turt å putte noe inn. Så jeg satt foran et speil for å bare se litt hvor han skulle putte den osv. Men jeg fant ikke hullet først, sjekket litt på nettet og fant ut hvor det skulle vært. Fant en mini liten åpning liksom på størrelse med en mini perle! Jeg prøvde å dra kjønnsleppene litt til siden for å åpne hullet litt, men det skjedde ingenting med hullet. Utvider det seg? Kommer penisen seg i det hele tatt inn i det lille hullet?

Besvart 09.04.2019 21:06
 

Svar
Hei

Det du har oppdaget, er helt korrekt, og helt normalt.

Skjeden er et sammen-klappet hull, når det ikke er i bruk. Når du blir kåt og våt, utvider skjeden seg og blir mottagelig for en penis.

Nå er det slik at ikke alle jenter er klare for å ha samleie når de er 15 år. Det er derfor den seksuelle lavalderen er satt til 16 år.

Det er en mulighet for at du ikke er kroppslig moden for et samleie ennå. Du vil da oppleve samleiet som smertefullt og lite hyggelig.

Hvis kjæresten din er over 16 år, kan han få problemer i etterkant av et samleie med deg. Han kan bli politianmeldt.

Hvis dere allikevel ønsker å ha samleie, så husk prevensjon. Man kan bli gravid allerede etter første sameiet.

Lykke til videre :-) 

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex