Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg så våt når kjæresten min fingrer meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei:) jeg er en frustrert Jente som ikke helt vet hva jeg skal gjøre. I det siste når jeg har hatt sex med kjæresten har det blitt VELDIG vått.. Det er som regel når han fingrer meg hurtig og litt hard, noe jeg liker. Men jeg liker ikke at det blir så vått. Jeg har endå ikke fått orgasme, så jeg tror ikke det er squirt. Er redd for at jeg rett og slett tisser på meg

Besvart 16.05.2019 18:56
 

Svar
Hei jente 15!

Når en blir kåt, klar for seg og får de formene for stimulering som en liker, skjer det mye i kroppen. Brystvortene blir mørke, stive og større. Det strømmer blod til kjønnet, slik at det svulmer opp og blir mørkere på farge. Klitoris vokser og blir stiv. Skjeden utvider seg og trekker seg innover i kroppen. Skjedeveggene blir fuktige og klare til å ta imot fingre eller penis. 

Alt dette er noe som skjer helt av seg selv. Det at skjeden din blir veldig våt, betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at skjeden skal være for tørr når du har samleier. Skjeden din blir naturlig godt fuktig og det er bare helt fint og helt i orden!

Skulle du synes det kommer altfor mye, kan du eventuelt legge et håndkle under deg.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex