Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg suge kjæreste min?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har lyst å overraske kjæresten min med å suge han. Vi har vært sammen lenge og vi kjenner hverandre godt. Jeg har ikke gjort det før. Dermed lurer jeg på om dere har noen tips

Besvart 18.05.2019 14:50
 

Svar
Hei jente 16!

Det er fint å ville overraske kjæresten sin med å finne på noe nytt når det gjelder sex. Så lenge du selv synes det er spennende og har lyst til å prøve, er det ok.

En kan like å bli sugd på mange måter. Noen kan like å bli sugd hardt eller mykt på tuppen av penis. Andre kan like å bli slikket langs hele penis. En kan også massere testiklene eller massere endetarmsåpningen mens en slikker penis. Noen kan også like at en tar hele penis inn i munnen. 

Prøv deg fram og se om han kan like noe av dette. Han kan også si ifra til deg hva han liker og ikke liker når du prøver deg fram.

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex