Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg har samleie med kjæresten så smeller den inn i skjeden.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Hver gang jeg har samleie med kjæresten så smeller den inn i skjeden, muligens lenger oppe. det høres ut som om det er noe som slår mot noe. Det smeller på en måte. Det er ikke vondt for kjæresten min, men veldig ubehag for meg. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Ikke blir jeg våt lenger heller slik som før.

Besvart 24.05.2019 12:12
 

Svar
Hei jente 20 år. 

Det er vanskelig å si hva dette er. Du må snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen. 

Kan det være at penisen støter rett på livmortappen, inngangen til livmoren? 

Hvis du vet at det kommer til å smelle, er det ikke lett å opprettholde kåthet. Da blir skjeden raskt trang og tørr, og livmortappen blir hard.

Når du er ordentlig kåt er skjeden våt og utvidet og livmortappen myk, slik at penisen kan passere forbi livmortappen, helt innover i skjeden. 

Mens du venter på legeundersøkelse anbefaler jeg at dere ikke har samleie, men heller har annen form for seksualitet; stimulere hverandres kjønn med finger mot ytre delen av klitoris/hånd rundt penisen/eventuelt munn. Da vil du også få god seksuell nytelse. 

Snakk med lege!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex