Hopp til hovedinnholdet

Ble kåt av at tanta mi klaska seg selv på baken. Hva jeg burde gjøre?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har stilt spørsmålet med kode: 54085 Jeg skjønte ikke helt de artiklene så kan dere forklare meg hva jeg burde gjøre?

Besvart 05.06.2019 17:17
 

Svar
Hei gutt 16 år. 

Det er vanlig at en plutselig kan bli kåt av noe en ser, at noen klasker seg selv på rumpa, slik du så tanta di gjorde. Det er overraskende, og kåtheten bare kommer. 

Når du blir kåt kan du onanere til orgasme/sædavgang. Da går kåtheten over for en stund. 

Du kan helt fint ha seksuelle tanker og fantasier om tanta di. Det er ingen som har noe med hva en tenker på når en onanerer. Tanken er fri! Se artikkelen om kåthet, onanering og orgasme. 

Det lages masse hormoner i kroppen i den alderen du er i nå. Det er lett å bli kåt. Mange onanerer i dusjen før skolen, andre når de kommer hjem fra skolen og noen før de sovner om kvelden. Andre onanere flere ganger hver dag. Finn ut hvor ofte du må onanere for å ha kontroll på kåtheten. 

Det er også sånn at en ikke onanere selv om en blir kåt. Hvis man avleder seg selv, tenker på noe annet, går kåtheten fort over. Det tar bare noen minutter.

Hvis du spiller spill, kan du konsentrere deg om spillet. Hvis du er på skolen, konsentrerer deg om faget og det som skjer i klasserommet, delta aktivt i timen. 

Gled deg over kroppen og kjønnet ditt og gode følelser. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex