Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg ikke kåt nok når jeg har sex i fylla?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Når jeg prøver å ha sex med gutter blir jeg ikke kåt nok, og da heller ikke våt. Skal sies at dette er på fylla. Gutten prøver å få penisen inn i meg men det er som om det er et hinder som gjør at den ikke kommer inn og det gjør vondt. Er dette fordi jeg ikke er våt nok? Eller kan det være at jeg er for trang? Jeg har kun hatt sex én gang tidligere, men han hadde mindre penis enn de jeg har prøvd å ha sex med i ettertid.

Besvart 12.06.2019 11:15
 

Svar
Hei jente 20!

Det du forteller om i spørsmålet ditt, er både kjent og utbredt. Prøver en å ha sex mens en er full, vil en ofte oppleve at lysten på sex er sterkere enn ellers, men at det blir vanskeligere å få til.

De aller fleste merker at det både blir vanskelig å bli kåt, og at skjeden ikke blir våt nok for samleier når en drikker alkohol. Løsningen på dette er å enten ikke ha sex når en drikker eller drikke mindre. 

Skal penis komme inn i skjeden uten av det gjør vondt, er det viktig at en kjenner seg klar for samleier, tenner på partneren sin og får de formene for stimulering en trenger for at skjeden skal bli våt. Noen vet godt hva som skal til, andre kan være usikre. Bruk derfor litt tid på å bli kjent med kroppen din. Legg merke til hvor på kroppen det er deilig å bli tatt på og på hvilken måte. Tenk også over hvem du er som seksuell person og hva dine ønsker, behov og fantasier er. 

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons.

Jente sitter i senga og tenker (colourbox.com)

Veldig mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet i en seksuell situasjon. Lysten på sex er der, kanskje til og med veldig sterk, men den kroppslige responsen uteblir. Skjeden blir ikke våt... Penis blir ikke stiv... Hvorfor skjer det, og hva kan du gjøre med det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex