Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?

Jente 16 år
 

Spørsmål

jeg har klina med en ifra klassen på fest, og i tillegg har vi pult. Ønsker virkelig at det skal skje noe mer mellom oss, men da vi bare har vært sammen på fest (der vi begge har vært godt beruset), vet jeg ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt han, og hvordan jeg evt skal få det til å bli noe mer. Vi snakker ikke sammen ellers, og føler derfor at jeg må drikke, og må feste for at det skal skje noe mellom oss. Har dere gode tips som kan hjelpe meg på veien?

Besvart 20.06.2019 02:28
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt å være usikker på hvordan man skal oppføre seg rundt en person i edru tilstand, om man kun har møttes mens begge partene er beruset. Likevel er det som regel enklere enn man tror. 

Om dere har snappen til hverandre, er jo dette en god arena til å skape kontakt. Dere kan begynne med enkelt "tomsnapping", hvor dere kun sender bilder frem og tilbake. Etter hvert kan du forsøke å sette i gang en samtale. Et relevant tema du kan ta opp er for eksempel en fest dere begge har vært på, ettersom at dere begge kjenner til samtaleemnet. Dette kan også være en god start for en samtale, om dere møtes i virkeligheten en gang. 

Du vil raskt merke pm gutten er interessert i å ta vennskapet deres et steg videre. Kroppsspråk og interesse for deg er gode indikatorer. Om han fremstår som fraværende og ikke legger merke til verken deg eller det dere snakker om, er sjansen stor for at han ikke liker deg. Jeg anbefaler deg å lese vedlagt artikkel, for å få tips til hva du bør se etter for å finne ut om han liker deg. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex