Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvordan jeg skal runke kjæresten min. Tips?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har veldig lyst til å runke kjæresten min, men jeg vet ikkje helt hvordan jeg gjør det. Har dere noen tips eller steder jeg kan få tips? Jeg liker han veldig godt og jeg vil jo ikke skuffe han viss jeg skal runke han. Jeg stoler på han, og vi har klådd å sånt før men vi begynner å ta det til det neste steget. Så har dere noen tips?

Besvart 14.08.2019 15:29
 

Svar
Hei jente 15 år. 

Det er ikke så lett å forklare akkurat hvordan en kan runke en gutt. Det er fordi det er forskjell på hvordan den enkelte liker å bli runket. 

Det er ikke vanlig at en kan noe perfekt første gang en prøver. Samhandlingen i seksuell utforskning går over tid, og en blir etterhvert godt kjent med hva den andre liker og nyter, og det blir lettere å kommunisere. 

Det blir også lettere etterhvert å forklare hva en selv liker. Mange jenter styrer hånden til kjæresten/partneren og viser ved å føre fingeren slik en vil bli stimulert. 

Hvordan grepet rundt penisen skal være kan være forskjellig. Noen liker et løsere grep, mens andre liker et hardere grep. Hvor på penisen en skal holde hånden, er det også forskjellige preferanser om. Hvor fort hånden skal bevege seg er også vanskelig å si, fordi det spørs hva han liker. 

Som du forstår må du sannsynligvis snakke med han om dette. 

Du kan så klart prøve deg fram og se på ham, se på ansiktet hans, om han nyter det du gjør. Du kan holde et passelig hardt grep omlag midt på penisen og så føre hånden opp og ned, hvis han har forhud. Når du fører den opp føres forhuden over penishodet, noe som gir den gode følelsen.

Hvis han er omskjært og ikke har forhud, må dere ha noen form for glidemiddel. Hvis han er omskjært har han det. Bruk mye glidemiddel i hele hånden. 

Sikre deg at hele penisenhodet får stimuleringen fra hånden. Begynn med en ganske rolig rytme, så kan du eventuelt øke farten, og eventuelt styrken i grepet, etterhvert som han nærmer seg orgasme.

Det enkleste er å spørre tre enkle spørsmål underveis: 

- holder jeg et passelig, for hardt eller for løst grep?

- er farten passelig?

- holder jeg på rett sted på penisen? 

Snakk med kjæresten din!

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex