Hopp til hovedinnholdet

Blødning ved samleie like før og etter mensen. Hva skyldes det?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Noe rart skjer. Så hvis jeg har sex noen dager før jeg i prinsippet skal ha mensen så begynner jeg å blø. Ikke mye så det renner. Men liksom sånn at man ser det er blod på kondomet. Og hvis jeg har sex 1-5 dager etter jeg har hatt mensen så begynner det å «blø» igjen. Liksom du vet mot slutten av mensen da det blir litt sånn brunaktig utseene på blodet. Spnn kommer hvis jeg har sex 1-5 etter mensen. Og da «renner det» men ikke mye. Ikke nok til å bruke bind men må ha truseinnlegg. (Det gjøkke vondt ellerno). Og hvis jeg har hatt sex da 1-5 dager etter mensen og det blir sånn brunt så renner eet kanskje i 1-2 dager etter men hver gang jeg jente-sæder hehe så kommer det sånn brunt de restrerende 3-7 dagene senere. Så det slutter å renne men det kommer jo brunt. Aner ikke hva dette er men det er irriterende. Lukter vel litt som slutten av mensen gjør. Og det er litt ekkelt da. Hvis jeg har sex så er det litt turn off for han når det liksom er brunt og ekkelt. Og for meg å måtte deale med

Besvart 19.08.2019 11:26
 

Svar

Hei

Hvorfor du blør like før eller like etter mensen er vanskelig å si. Noen har en lettblødende livmorhals uten at det finnes noen tydelig forklaring. Noen blør lettere også like før og etter mensen. 

Blødning som kommer gjentakende etter samleier, kan også være symptom på kjønnssykdom. Du bør teste deg for Klamydia, om du ikke allerede har gjort det.  Det kan du gjøre for eksempel på helsestasjon for ungdom eller hos fastlegen din. 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Klamydia - fakta

Klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex