Hopp til hovedinnholdet

Hvor mange cm må jeg legge inn penisen min i fitta hennes, 8 cm ok?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hvis det jenta jeg har sex med er en jomfru, hvor mange cm må jeg legge inn penisen min i fitta hennes er 8cm normalt og nok???

Besvart 18.08.2019 09:55
 

Svar
Hei gutt 17 år. 

Hvis jenta ikke har hatt samleie tidligere, er det viktig at hun virkelig vil ha samleie, og at hun er ordentlig seksuelt tent. Da er skjeden våt og utvidet og det blir plass til en penis. Da handler det ikke om cm. Hvis en får 8 cm av penisen inn, får man vanligvis penisen inn. Men skjeden er bare omlag 10 - 11 cm lang. Skjeden utvider seg noe når jenta er seksuelt tent. De som har store penisen er vant til at ikke hele penisen kommer inn. 

Hvis jenta er usikker, engstelig eller ikke er helt klar for det, kan det være vanskelig å bli kåt og beholde kåtheten. Da blir skjeden raskt trang og tørr og det er vanskelig å få noe inn. Hvis penisen kommer inn, vil friksjonen fra penisen mot slimhinna i skjeden lage riste Rog sår som svir og kan blø. 

Mange jenter strammer ubevisst musklene i bekkenet. Da kan skjeden nesten lukke seg, og det blir vanskelig å få noe inn. 

I stedet for å gå rett på samleie er det mange som lærer seg å onanere hverandre til orgasme med en finger mot den ytre delen av klitoris, hånd rundt penis eller munn. Da blir man trygge sammen og samleie kommer som en naturlig fortsettelse av seksualiteten. 

Vedlagt er noen artikler som kan være til god hjelp. 

Snakk med partneren din! Dere kan sammen lese artiklene og snakke om det dere leser! 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex