Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre om jenta har fetisher?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hvordan spør man jenta om fetisher, er det vanlig å snuse en jente i rompa, syns det er godt! Men har ikke turt å spørre. Siden det er litt rart!

Besvart 24.08.2019 22:46
 

Svar
Hei gutt 20!

Det finnes ingen grenser for hva som kan gjøre at en blir kåt og tent seksuelt. For noen kan det være å tenke på en annen person, en god seksuell opplevelse eller en kjæreste. Andre igjen kan bli kåte og tent av å tenke på ulike situasjoner, ulike klær, lukter, smaker og så videre. Det å tenne på å snuse noen i rompa er en kjent og vanlig form for seksuell fetisj og ikke tegn på at du er syk eller rar.

Når en treffer en partner, kan det være vanskelig å snakke om fetisjen sin, en kan være urolig for hva den andre tenker og mener om en. Skal sex bli en god opplevelse for begge parter, er det vesentlig at en klarer å få til en god og åpen kommunikasjon om hva en liker og ikke liker. Det kan være vanskelig å snakke om sex, både det som oppleves vanlig og mindre vanlig. Skal en ta opp slike temaer, er det ok å velge et tidspunkt der dere har god tid, vet at dere ikke blir forstyrret og det ikke er aktuelt å skulle ha sex. Noen kan synes det er merkelig og rart å høre om en seksuell fetisj, andre kan kjenne på nyssgjerrighet og ha lyst til å gå inn i det. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex